high tea formules

In Brasserie de Meerpaal kunt u Woensdag t/m zaterdag tussen 13.30u tot 16.30u  terecht voor een 2,5 uur durende High Tea ook wel Afternoon Tea genoemd. We starten met een aperitief soepje en een amuse. Daarna serveren wij onze High tea bestaande uit een etagère vol met heerlijk broodjes met verschillende beleg en wrapjes en een etagère vol  zoete lekkernijen en natuurlijk onze huisgemaakte  scones met clotted creme /confituur . een middag vol met heerlijkheden waarbij u niets te kort komt. kortom laat u verwennen. Ook leuk voor een vriedinnenmiddag, familiefeest of verjaardag. het thema is aan u.

Wanneer er iemand jarig is wordt deze persoon extra in het zonnetje gezet.  gratis glaasje cava voor de jarige !! wel even aangeven zodat wij dit weten !

 

  • High Tea de luxe -thee  a volonte
   • 29,50 € p.p.
 • High Tea Tipsy  - thee a volonte en een glaasje wijn     
   • 32.50 € p.p.
 • High Tea Super de Luxe - thee a volonte en een glaasje Cava                                              
   • 34,50 € p.p 

BEN JE JARIG ? BEN JIJ HET FEESTVARKEN ? Dan krijg jij van ons een lekker glas cava

reserveer 011-915176U gedurende 2,5 uur naar hartenlust  kunt eten !  U kunt een High Tea minimaal 1 dag op voorhand reserveren. (minstens voor 2 personen ) Bij grote groepen graag een paar dagen op voorhand reserveren. De High Tea is alleen te reserveren voor een gehele tafel., met uitzondering van kinderen. Zij kunnen ook van de menukaart bestellen. Graag wel doorgeven bij de reservering . Andere soorten drank dan  thee worden volgens de kaart aangerekend.. Heeft u een allergie, geef het door bij reservatie, tijdens de high tea kunnen wij dit helaas niet meer veranderen.