01. november 2023
Regelmatig krijgen wij nog de vraag of wij geopend zijn in de winter. vroeger waren de mensen gewend dat de Meerpaal gesloten was. Maar wij vinden alle seizoenen belangrijk ! dus ...herfst, winter, lente, zomer zijn wij gewoon open. onze gerechten gaan met alle seizoenen mee. Natuurlijk hebben wij ook wel eens een keertje rust/vakantie nodig maar dit wordt altijd op tijd aangekondigd op onze site. gewoon even checken op voorhand ! wees welkom wij ontvangen u graag. fam bosmans
29. oktober 2023
Het is weer zover ! onze biefstukavond ! op 24 November gaan wij weer een gezellige avond houden. je krijgt een heerlijke soep vooraf, daarna biefstuk met frieten en een salade en als afsluiter ....een dessert. wat wil je nog meer ? zalig genieten met familie, vrienden of lekker met z`n tweetjes. wel even reserveren.
20. oktober 2023
DAAR IS ZE WEER ONZE FAMOUS IN DE WIJDE OMGEVING BEKENDE TAPASSCHOTEL ! op veler verzoek gaan we weer starten in het najaarsseizoen. het wordt weer wat slechter weer, de mensen willen lekker binnen blijven, het heeft ook zijn charme de herfst/winter. wij gaan het u gemakkelijk maken door ook te bezorgen wanneer u dit wilt, zodat u en uw gezelschap kunt genieten van ons aanbod !
18. oktober 2023
mosselen, een van de favoriet gerechtjes van heel veel mensen. Nu heb je natuurlijk ook de kleine eters . Ook daar hebben we een oplossing voor. onze kleine porties van 650gr. iedereen blij !!
15. oktober 2023
VANDAAG HEBBEN WE WEER EEN LEUKE ITEM OP ONZE KAART TOEGEVOEGD! de high snack !!! de high tea hadden we natuurlijk al , maar wij dachten, waarom niet iets anders met snacks? heerlijk bij een biertje/wijntje of fris drankje, wat je lekker vind. tof toch?